Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Ύμνοι» Τζόρνταν για Ρόουζ

«Ύμνοι» Τζόρνταν για Ρόουζ
Εντυπωσιασμένος από τις φετινές εμφανίσεις του Ντέρικ Ρόουζ εμφανίζεται ο Μάικλ Τζόρνταν, με τον «Αir» να θεωρεί ότι ο All Star γκαρντ των Μπουλς αξίζει να αναδειχθεί MVP της τρέχουσας σεζόν.


Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν, φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του 23χρονου πλέι μέικερ, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να αναδειχθεί MVP της σεζόν. Αναμφίβολα το αξίζει, αφού παίζει εξαιρετικά...»

Από την πλευρά του ο σουπερστάρ των «Ταύρων» (24.5π., 8.1ασ., 4.3ρ., κατά μ.ό), εμφανίστηκε αρκούντως... κολακευμένος από τα σχόλια του Τζόρνταν για την αγωνιστική του αξία, τονίζοντας σχετικά: «Είναι καταπληκτικό να λέει κάτι τέτοιο για μένα, έχω μείνει άφωνος. Είναι τιμή μου.

Όμως θέλω να συνεχίσω να νικάω και το βραβείο θα έρθει αν συνεχίσουμε με νίκες. Το μόνο που προσπαθώ εγώ είναι να παίζω επιθετικά και δυνατά». Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/nba/item/1054701440-%C2%AB%CE%8E%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%C2%BB-%CE%A4%CE%B6%CF%8C%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A1%CF%8C%CE%BF%CF%85%CE%B6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου