Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Επιστρέφουν Παπαλουκάς, Κέσελ

Επιστρέφουν Παπαλουκάς, Κέσελ
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού και επανέρχεται σταδιακά για να είναι πανέτοιμος με τη Σιένα. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο Μάρκο Κέσελ που ξεπερνά το διάστρεμμά.


Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και γέμισε αισιοδοξία τους Πειραιώτες ότι θα επιστρέψει νωρίτερα στη δράση και θα μπορεί να αγωνιστεί και στο ματς με τον Ηλυσιακό, τελευταίο πριν τις αναμετρήσεις με τη Σιένα για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας. Ο Παπαλουκάς υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της προηγούμενης Δευτέρας και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει σε φουλ ρυθμούς το πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Ο Μάρκο Κέσελ επίσης, επανέρχεται σταδιακά στη δράση μετά το βαρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον Ίκαρο στις 12 Φεβρουαρίου. Ο Σέρβος φόργουορντ όμως, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι ο στόχος του είναι τα παιχνίδια με τη Σιένα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει την ευκαιρία να δει το απόγευμα της Τρίτης τους παίκτες του σε δράση μετά από μια σχεδόν εβδομάδα απουσίας αγώνων, στο φιλικό με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ.

ΠΗΓΉ : http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054702557-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%82,-%CE%9A%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου