Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Αιχμές «Ζοτς» για... ανικανότητα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήγε All Star Game, όχι τελικό κυπέλλου...
Το εορταστικό κλίμα του All Star Game έκανε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να απορεί πώς δεν ήταν δυνατή η προγραμματισμένη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό.


«Είμαι ευχαριστημένος, ήταν πολύ καλή οργάνωση σήμερα. Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα για τη νίκη. Πιστεύω ότι ο διαγωνισμός τριών πόντων ήταν εξαιρετικός, σε πολύ ψηλό επίπεδο. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι πιο σοβαρά, χρειαζόμαστε μία προπόνηση. Μπορούμε να πούμε κάτι στους παίκτες, να παρουσιάσουμε κάτι πιο σοβαρό. Χρειάζονται μία, το πολύ δύο προπονήσεις για να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο στο παρκέ. Να ευχαριστήσω όλους όλοι όσοι ήρθαμε εδώ, το ευχαριστηθήκαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω βρεθεί σε All Star Game, αλλά είναι χαρά να είμαστε εδώ. Πριν λίγες μέρες όλοι όσοι βρισκόμαστε στο μπάσκετ είπαμε ότι δεν γινόταν ο αγώνας. Όλοι ευχαριστιούνται χειροκροτούν και χειροκροτούνται, αλλά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν μπορέσαμε ως ελληνικό μπάσκετ να πραγματοποιήσουμε τον ελληνικό τελικό κυπέλλου. Αναρωτιέμαι για το τι γίνεται εδώ...» είπε με απορία ο προπονητής του «τριφυλλιού». 
Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054702231-%CE%91%CE%B9%CF%87%CE%BC%CE%AD%CF%82-%C2%AB%CE%96%CE%BF%CF%84%CF%82%C2%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου