Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ζούρος: "Αξίζουμε να είμαστε εδώ"

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού αλλά και της δικής του ομάδας έπλεξε ο Ηλίας Ζούρος λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του, ο Έλληνας προπονητής παραδέχτηκε πως η ομάδα του θέλει να... χαλάσει το πάρτι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, καθώς είναι μεγάλη περηφάνια να κατακτάς κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα.

"Παίζουμε εναντίον μιας πολύ δυνατής ομάδας, αλλά είμαστε κι εμείς εξίσου καλοί. Πρέπει να παλέψουμε και να δείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:"Φυσικά και θα είναι δύσκολο να προκαλέσουμε τον Ολυμπιακό ο οποίος έδειξε τη δύναμή του κερδίζοντας μέσα στη Βαλένθια και την Κωνσταντινούπολη. Χρειάζεται να τα δώσουμε όλα και να παίξουμε σκληρά. Δεν μπορώ να πω ότι για μένα είναι έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι παίζουμε μέσα στην χώρα μου.


Παίζουμε στην Ευρωλίγκα οπότε έχουμε μεγάλο κίνητρο για κάθε ματς και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν έχει καμία σημασία αν αυτό το παιχνίδι δεν θα επιφέρει κάποια αλλαγή στις βαθμολογίες. Είναι θέμα περηφάνιας να κερδίζεις παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και γι' αυτό θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε το ίδιο μέσα στον Πειραιά".

Από την πλευρά του, ο Τόμας Ντελινινκάιτις εξέφρασε την ελπίδα του να έχει μία ακόμα καλή εμφάνιση, όπως αυτή για το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας όπου είχε 7/8 τρίποντα: "Ελπίζω να μην τέλειωσαν οι σφαίρες μου! Όχι μόνο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στην Ευρωλίγκα μπορεί να τελειώνουμε, αλλά η σεζόν συνεχίζεται. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη. Είναι κρίμα που δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης, καθώς σίγουρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα ήταν πολύ συναρπαστικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου