Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Tραυματισμός Στάνταμαϊρ

Στην προθέρμανση του χθεσινού αγώνα Σέλτικς-Νικς(96-93 κέρδισαν οι Σέλτικς) ο Αμάρε Στάνταμαϊρ αισθάνθηκε έντονους πόνους στη μέση, οι ενοχλήσεις αυτές δεν υποχώρησαν με αποτέλεσμα ο Στάνταμαϊρ να αποχωρήσει από τον αγώνα. Οι Νικς κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Στάνταμαϊρ το τρίτο παιχνίδι της σειράς.


Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο Στάνταμαϊρ αισθάνθηκε έντονους πόνους στη μέση, τόσο έντονους που δυσκολευόταν να κινηθεί! Ο ίδιος όμως όντας μαχητής ξεκίνησε κανονικά τον αγώνα και κατάφερε να αντέξει 18 λεπτά μέχρι να εγκαταλείψει οριστικά το ματς.

Ο Στάνταμαϊρ αποτελεί τον ηγέτη των Νικς, εξάλλου στο πρώτο παιχνίδι της σειράς είχε σημειώσει 28 πόντους και είχε πάρει 11 ριμπάουντ(στο πρώτο παιχνίδι οι Νικς είχαν ηττηθεί και πάλι με 87-85), ενώ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς παρά τον τραυματισμό του, είχε σημειώσει  4 πόντους και είχε πάρει 5 ριμπάουντ.

Μετά το τέλος του  αγώνα ο Στάνταμαϊρ δήλωσε σχετικά με τον τραυματισμό του: "Δεν μπορούσα να κουνηθώ, από όταν ένιωσα αυτούς τους έντονους πόνους, δεν άντεχα άλλο".

Και συνέχισε λέγοντας ότι: "Πρέπει να είμαι έτοιμος για τον τρίτο αγώνα της σειράς. Θα δούμε πως θα πάει την Τετάρτη και την επόμενη μέρα και ελπίζω ότι την Παρασκευή θα είμαι έτοιμος.".

Δηλώσεις όμως έκανε και ο προπονητής των Νικς Μάικ Ντ' Άντονι που ανάφερε σχετικά: "Πιστεύω θα είναι εντάξει την Παρασκευή, το έπαθε στο ζέσταμα".

Οι Νικς έχουν ήδη χάσει τον Μπίλαπς που τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου αγώνα της σειράς στο αριστερό γόνατο. Όπως λοιπόν είναι ευνόητο θα ήταν τεράστιο πλήγμα η απώλεια και του Στάνταμαϊρ τη δεδομένη χρονική στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου