Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Τζινόμπιλι

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Τζινόμπιλι
Το ιατρικό επιτελείο των Σπερς έχει πέσει... πάνω στον Μανού Τζινόμπιλι, για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στον δεξί αγκώνα, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να ευελπιστεί ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ των «Σπιρουνιών» θα καταφέρει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των playoffs.


O 34χρονος Αll Star γκαρντ δήλωσε (σ.σ μέσω του twitter) ότι δεν πονά πλέον στον χτυπημένο δεξί αγκώνα του και θεωρεί ότι θα προλάβει να ενισχύσει την ομάδα του Σαν Αντόνιο στην πρεμιέρα του πρώτου γύρου των playoffs της δυτικής περιφέρειας με τους Γκρίζλις (17/4).

Από την πλευρά του, ο 62χρονος κόουτς των Σπερς,  Γκρεγκ Πόποβιτς, σχολίασε: «Οι τραυματισμοί δεν είναι ποτέ ευχάριστοι αλλά όταν ένας από τους παίκτες κλειδιά της ομάδας τραυματίζεται πριν την έναρξη των playoffs, τότε αρχίζεις να νιώθεις άσχημα.

Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Ο Μανού πάντως είναι δυνατός χαρακτήρας και διαθέτει το αίσθημα της αυτοθυσίας...».



Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/nba/item/1054710032-%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A4%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου