Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αλλάζουν χέρια οι Πίστονς

Αλλάζουν χέρια οι Πίστονς
Νέα εποχή για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Πίστονς, καθώς ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Τομ Γκορς, ήρθε σε συμφωνία αγοράς των μετοχών της ομάδας από την μέχρι πρότινος ιδιοκτήτρια των «Πιστονιών», Κάρεν Ντέιβιντσον.  


Το νέο αφεντικό της ομάδας του Ντιτρόιτ, που θα αποκτήσει και τον έλεγχο του γηπέδου της («Palace of Auburn Hills»), είναι ιδιοκτήτης του επενδυτικού οίκου «Platinum Equity».

H περιουσία του 46χρονου ζάπλουτου  επιχειρηματία ανέρχεται στα... 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια, η οποία, σύμφωνα με το «Forbes», τον κατατάσσει στην 153η θέση της λίστας με τους πλουσιότερους Αμερικανούς.

Ύστερα από την σχετική εξέλιξη, απομένει η τυπική έγκριση της αλλαγής ιδιοκτησίας από το ΝΒΑ, με την πρώην πλέον ιδιοκτήτρια των Πίστονς, Κάρεν Ντέιβιντσον, να σχολιάζει σχετικά: «Είμαι ευχαριστημένη που ο Τομ θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης των Πίστονς.

Όπως ο άντρας μου, Μπιλ, ήταν το πρόσωπο των Πίστονς, έτσι πιστεύω πως και ο Τομ θα δώσει ενέργεια, αφοσίωση και αγάπη στον οργανισμό.

Ανυπομονώ να δω τον Γκορς να ακολουθεί τα βήματα του Μπιλ και να συνεχίζει την παράδοση».



ΠΗΓΉ : http://www.gazzetta.gr/basket/nba/item/1054708578-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%A0%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου