Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Δεν αλλάζει στάση η Μάλαγα για Πρίντεζη

Δεν αλλάζει στάση η Μάλαγα, η οποία διεμήνυσε στον Γιώργο Πρίντεζη ότι αν θέλει να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό θα πρέπει να παραιτηθεί από τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του.


Το "βαρύ χαρτί" των Ισπανών παραμένει το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας, Τσους Ματέο δεν το υπολογίζει στο ρόστερ της ομάδας από την στιγμή μάλιστα που αποκτήθηκε και ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα.

Ο Πρίντεζης, όμως δεν σκοπεύει να κάνει πίσω όσον αφορά το συμβόλαιο του, το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλό (περίπου 1,2 εκ. ευρώ).

"Η Ουνικάχα μού είχε ζητήσει εδώ και τρεις μήνες να βρω ομάδα για τον Γιώργο. Και βρήκα ομάδα, μάλιστα τον Ολυμπιακό, έναν μεγάλο σύλλογο. Μιλούσαμε από το Σάββατο και την Τρίτη βρήκαμε μία λύση, όμως την τελευταία στιγμή η διοίκηση της Μάλαγα άλλαξε στάση", ανέφερε ο μάνατζερ του παίκτη, Γιώργος Δημητρόπουλος, στην εφημερίδα "La Opinion" της Μάλαγα.

Στη συνέχεια προσθέτει: "Στους δύο μήνες που θα ερχόταν ο Πρίντεζης στον Ολυμπιακό, θα έπαιζε μέχρι και επτά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον τελικό του Κυπέλλου, ένα ματς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 3-5 στα πλέι-οφς.

Θα ήταν μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο για να μπορούσε να τον πάρει μία ομάδα και να μοιραστεί το συμβόλαιό του για την επόμενη περίοδο. Και φυσικά αν δεν παίξει ως το τέλος της σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολο να φύγει μετά".

Ματέο: "Άτυχο το παιδί αυτό..."

Ο τεχνικός της ομάδας, Τσους Ματέο δήλωσε για τον Πρίντεζη: "Η Ουνικάχα λειτουργεί καλά στο διάστημα της απουσίας του Πρίντεζη και το παιδί αυτό είναι άτυχο. Το καλύτερο για τον ίδιο, αλλά και τη Μάλαγα θα ήταν να παίξει σε άλλη ομάδα για να δείξει την αξία του"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου