Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τελειώνει του Πρίντεζη

Ούτως ή άλλως η προθεσμία για οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού εκπνέει το απόγευμα της Τετάρτης (18.00), 24 ώρες δηλαδή πριν την έναρξη των πλέι-οφ. Οπότε το σίριαλ Πρίντεζη θα λάβει ένα τέλος, μόνο που πλέον όλες οι ενδείξεις υποδηλώνουν ότι αυτό θα είναι θετικό.

Συγκεκριμένα η Μάλαγα, που αφενός δεν υπολογίζει τον παίκτη (ειδικά μετά τη "σκληρή" στάση του στις διαπραγματεύσεις) κι αφετέρου θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο συμβόλαιο του αξίας 1.2 εκατομμυρίων ευρώ για την ερχόμενη χρονιά, επιδιώκει να βρει τη χρυσή τομή και να παραχωρήσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό, που εν τω μεταξύ είχε παραιτηθεί των προσπαθειών απόκτησης του.



Το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα οι Ισπανοί επέστρεψαν στην πρόταση που είχαν κάνει τις προηγούμενες ημέρες, αλλα δεν είχαν επιμείνει, δηλαδή στην καταβολή του μισού συμβολαίου της ερχόμενης σεζόν, δηλαδή 600.000 ευρώ.

Η πλευρά του παίκτη είχε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο, αν και την τελευταία στιγμή πριν γίνει ανταλλαγή υπογραφών, η Ουνικάχα είχε αλλάξει στάση. Πλέον, όμως, φαίνεται διατεθειμένη να μείνει σε αυτή και να αποχαιρετήσει τον διεθνή Έλληνα παίκτη.

Ο Ολυμπιακός, που είχε κινηθεί για την απόκτηση του Πρίντεζη πριν τον τραυματισμό του Ράσο Νεστέροβιτς, θέλει να προσθέσει έναν παίκτη στη φροντ-λάιν, ενώ κι ο ίδιος ο Πρίντεζης θα αποφύγει την αγωνιστική "απραξία", μοίρα που θα είχε αν "καθόταν" στο συμβόλαιο του την ερχόμενη σεζόν.

Το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου