Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Eκτός Eurocup ο Αθηναϊκός;

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα η φήμη ότι ο Αθηναϊκός, η ομάδα θρύλος του γυναικείου μπάσκετ που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης, του χρόνου θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο Eurocup λόγω οικονομικών προβλημάτων!


Συγκεκριμένα με βάση πληροφορίες που έχουν διαρεύσει  ο Αθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με την Ομοσπονδία προκειμένου να αποφασίσει εάν θα συμμετάσχει του χρόνου στο Eurocup ή εάν θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής.

O βασικότερος λόγος που ο Αθηναϊκός βρίσκεται στα πρόθυρα αυτής της απόφασης είναι οι οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Αθηναϊκός(ασχέτως αν τελικά θα συμμετάσχει ή όχι στο Eurocup) αποδεικνύει το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει το γυναικείο μπάσκετ, το οποίο δείχνει να έχει φτάσει στον πάτο.

Μάλιστα ο Αθηναϊκός βρίσκεται σε αυτήν την θέση, σε μία χρονική περίοδο που στο ελληνικό πρωτάθλημα βρισκεται  κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και  απέχει μόλις εννέα νικες από το  να γίνει η πολυνίκης ομάδα στην ιστορία  του ελληνικού μπάσκετ, ξεπερνώντας τον ιστορικό Άρη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου