Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μάντιτς: "Δύσκολη η επόμενη μέρα..."

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Βούκασιν Μάντιτς μίλησε για την επόμενη μέρα της Ένωσης και την πορεία της στο πρωτάθλημα.


Ο Μάντιτς μίλησε στον "Sentra 103,3" για το αν αισθάνονταν μόνοι τους κατά τη διάρκεια της σεζόν και για την συνολική πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ: "Είναι δύσκολη η επόμενη μέρα. Δεν πρέπει να παίζει στην Α-2 η ΑΕΚ. Ελπίζω να γυρίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην Α-1 που είναι η θέση της".

Για την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: "Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είμαι στην ομάδα. Αν παίζαμε στην αρχή όπως και στο τέλος της σεζόν δεν θα είχαμε πρόβλημα με υποβιβασμό. Με την προσπάθεια του προπονητή και του προέδρου θα κάναμε καλύτερη πορεία".

Για το αν αισθάνονταν μόνοι τους, χωρίς κάποιον να τους βοηθήσει, κατά τη διάρκεια της χρονιάς: "Ήμασταν εμείς και οι φίλαθλοι. Είχαμε σε κάθε παιχνίδι γεμάτο το γήπεδο. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ελλάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Είναι κρίμα που μια ομάδα με τέτοιο όνομα, έχει πέσει. Είχαμε πολλά προβλήματα στην αρχή. Παρά τα προβλήματα που είχαμε έπρεπε να μείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύω ότι θα γυρίσει σύντομα ξανά η ΑΕΚ στην Α-1".

Για το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Ηλυσιακό: "Δεν είδα το ματς και δεν ξέρω τι έγινε. Εμείς κερδίσαμε εύκολα τον Πανιώνιο. Περιμέναμε να κερδίσει ο Κολοσσός γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Τώρα δεν είναι δικό μου θέμα να πω γιατί δεν κέρδισε. Δεν είναι ντροπή να χάνει από τον Ηλυσιακό, αλλά έχασε. Δεν πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι εξωαγωνιστικό για να πέσουμε. Ο Ηλυσιακός ήθελε αυτή τη νίκη για να σωθεί".

Για το αν η ΑΕΚ ήταν η δεύτερη χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα: "Όχι. Η ΑΕΚ του δεύτερου γύρου δεν ήταν ομάδα που έπρεπε να πέσει. Αν παίζαμε και στην αρχή της σεζόν όπως στον δεύτερο γύρο μπορεί να μπαίναμε και στα πλέι οφ".

Για τον τεχνικό της ομάδας, Άγγελο Κορωνιό: "Ο κύριος Κορωνιός δεν ήταν ούτε τρεις μήνες εδώ κι έκανε πολλές νίκες. Αυτός έκανε τη δουλειά του και αν ήταν από την αρχή στην ομάδα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Λίγοι προπονητές θα αναλάμβαναν την ομάδα σε αυτή τη θέση. Είχαμε και τους Ντικούδη και Νικολαΐδη που είναι μεγάλα ονόματα στο ελληνικό μπάσκετ".

Για το τι θα απαντήσει σε ενδεχόμενη πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ: "Δεν μπορώ να πω τίποτα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή. Πιστεύω ότι θα γυρίσει στη θέση της σύντομα. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το θέμα του συμβολαίου μου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου