Σάββατο 9 Απριλίου 2011

"Αγαλμα ο Πίπεν!"

Στον χθεσινό αγώνα Μπουλς-Σέλτικς η είδηση δεν ήταν η νίκη των "ταύρων" απέναντι στους Σέλτικς, αλλά η αποκάλυψη από τη διοίκηση των Μπουλς ενός χάλκινου αγάλματος πρός τιμήν του πάλαι ποτέ θρύλου του Σικάγο Σκότι Πίπεν!


Ο Πίπεν ήταν ο παίκτης που αποτέλεσε επί χρόνια το έτερον ήμισυ του Μάικλ Τζόρνταν στην απίστευτη ομάδα των Μπούλς και έτσι η διοίκηση του Σικάγο αποφάσισε να τον επιβραβεύσει για την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο.

Αρχικά οι  Μπούλς  τον είχαν τιμήσει το 2005 όταν αποφάσισαν να αποσύρουν την φανέλα με το νούμερο 33 που φορούσε όταν έπαιζε! Τώρα  η διοίκηση των ταύρων προχώρησε ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας προς τιμήν του ένα άγαλμα που τον αναπαριστά και θα κοσμεί απο εδώ και πέρα το United Center!

Η αρχή με τις βραβεύσεις παικτών του Σικάγο έγινε το 1994 όταν στο United Center τοποθετήθηκε το άγαλμα του air Mike (Mάικλ Τζόρνταν), τώρα με το χάλκινο άγαλμα του Σκότι Πίπεν να κάνει παρέα στο άγαλμα του Τζόρνταν όποιος πηγαίνει στο United Center θα θυμάται αμέσως την καταπληκτική ομάδα των Μπουλς την δεκαετία του 90 και τα 6 πρωταθλήματα που κατέκτησαν οι "ταύροι" έχοντας ως μπροστάρηδες τους 2 σούπερσταρ!

Η βράβευση αυτή του Σκότι Πίπεν στο ημίχρονο του αγώνα με τους Σέλτικς προκάλεσε έντονη συγκίνηση στον Αμερικάνο σούπερσταρ που δήλωσε ότι αισθάνεται "πραγματικά τιμημένος" από τη διοίκηση και τον κόσμο των Μπουλς. Επιπλέον δήλωσε ότι εκτιμάει "την αγάπη" που του έχουν  δώσει οι φίλαθλοι των Μπουλς και ότι αυτή η βράβευση ήταν η "κορυφαία" από όλες τις βραβεύσεις που του έχουν κάνει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου