Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πόρτ(α)λαντ στους Λέικερς

Δώδεκα παιχνίδια περιλάμβανε το μενού του NBA το Σάββατο τα ξημερώματα, με τους Πόρτλαντ να πετυχαίνουν σπουδαία νίκη επί των Μπουλς και τους Πέισερς να σπάνε την παράδοση κερδίζοντας τους Χοκς.
ΛαΜαρκους Άλντριτζ

Αρκετά ματς, πολλοί πρωταγωνιστές, με τα φαβορί (όχι όλα) να κερδίζουν είτε εύκολα είτε δύσκολα. Οι Μπουλς έχασαν από τους Μπλέιζερς, Μαϊάμι και Σέλτικς πήραν το ροζ φύλλο αν και δύσκολα.

Από εκεί και πέρα οι Κινγκς συνεχίζουν να απογοητεύουν, ενώ οι Νάγκετς έχασαν εύκολα από τους Οκλαχόμα Θάντερ Σίτι αν και βρίσκονταν σε μεγάλη φόρμα.

Ιντιάνα Πέισερς - Ατλάντα Χοκς: 114-102

Οι Πέισερς μετά από εννέα σερί ήττες με αντίπαλο την ομάδα των Χοκς, κατάφερε να κερδίσει με τους Κόλισον και Χίμπερτ να κάνουν double-doubles.

Νιου Τζέρσι Νετς - Νιού Γιορκ Νικς: 93-116

Με τον Καρμέλο Άντονι οδηγό (25π, 14 ριμπάουντ) οι Νικς έκαναν πρόβα για τα πλέι οφ και κέρδισαν πολύ εύκολα τους Νετς.

Φιλαδέλφεια 76ερς - Τορόντο Ράπτορς: 98-93

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, οι 76ερς πήραν μία σπουδαία νίκη παίζοντας ομαδικό μπάσκετ και έχοντας έξι παίκτες με πάνω από δέκα πόντους.

Μπόστον Σέλτικς - Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: 104-88

Με την γνωστή τριάδα Πρις, Γκαρνέτ και Ρόντο σε καλή μέρα, οι Σέλτικς κέρδισαν τους Ουίζαρντς σε ένα παιχνίδι που το καθάρισαν στην τελευταία περίοδο.

Κλίβελαντ Καβαλίερς -  Σικάγο Μπουλς: 82-93

Οι Μπουλς εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον όμιλο τους με τη νίκη επί των Καβαλίερς, με τον Μπούζερ να πετυχαίνει 24 πόντους. 

Ντιτρόιτ Πίστονς - Μιλγουόκι Μπακς: 110-100

Με τον Κρις Γουίλκοξ να κάνει ρεκόρ σεζόν στους πόντους (27), οι Μπίστονς κέρδισαν τους Μπακς που είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μπράντον Τζένινγκς (31 πόντους).

Μαϊάμι Χιτ - Σάρλοτ Μπόμπκατς: 112-103

Με τρεις παίκτες να πετυχαίνουν πάνω από 20 πόντους (Τζέιμς 23, Μπος 27, Γουέιντ 27), οι Χιτ αν και δύσκολα νίκησαν τους Μπόμπκατς.

Μέμφις Γκρίζλις - Σακραμέντο Κινγκς: 101-96

Οι Κινγκς πετάνε από ήττα σε ήττα, αν και αυτή τη φορά το πάλεψαν μέχρι το τέλος. Παρόλα αυτά οι Γκρίζλις με τον Ράντολφ να πετυχαίνει 27 πόντους πήραν μία σπουδαία νίκη.

Νιού Όρλεανς Χόρνετς - Φίνιξ Σανς: 109-97

Ο Γουίλι Γκριν πήρε το όπλο του και με 5/6 τρίποντα καθάρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας 31 πόντους. Οι Σανς συνεχίζουν την απογοητευτική τους σεζόν.

Οκλαχόμα Θάντερ Σίτι - Ντένβερ Νάγκετς: 104-89

Οι Νάγκετς αν και βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα έχασαν τελικά από τους Οκλαχόμα Θάντερ, που έπαιξαν φοβερή άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Ο Ντουράντ για ακόμα μία φορά ξεχώρισε με 28 πόντους.

Ντάλας Μάβερικς - Λος Άντζελες Κλίπερς: 107 - 96

Νοβίτσκι και Μπρούερ με 20 πόντους αντίστοιχα και με κρίσιμα ριμπάουντ βοήθησαν τους Ντάλας να κερδίσουν.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς - Λος Άντζελες Λέικερς: 93 - 86

Ένας Μπράιαντ δεν φέρνει την άνοιξη, οπότε οι Μπλέιζερς που φέτος είναι εκπληκτικοί πήραν σπουδαία νίκη με τον ΛαΜαρκους Άλντριτζ να είναι για ακόμα μία φορά πρωταγωνιστής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου