Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Συζητήσεις Ρόκετς-ΜακΧέιλ

Μετά τη λύση της συνεργασίας των Ρόκετς με τον Ρικ Έιντελμαν, η ομάδα του Χιούστον έχει εντείνει τις προσπάθειες της για εξεύρεση καινούργιου προπονητή. Με βάση δημοσίευμα του Yahoo!Sports ο σύλλογος του Χιούστον είναι κοντά στην συμφωνία με τον Κέβιν ΜακΧέιλ.


Ο Κέβιν ΜακΧέιλ κατά το παρελθόν έχει αποτελέσει γενικός διευθυντής στην Μινεσότα και τώρα πλέον εργάζεται ως τηλεσχολιαστής του ΝΒΑ.

Με βάση το δημοσίευμα οι δύο πλευρές ψάχνουν να ορίσουν ημερομηνία για να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν και να οριστικοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα η συμφωνία.

Βέβαια η λίστα των Ρόκετς δεν περιορίζεται στον ΜακΧέιλ, αλλά περιλαμβάνει και άλλα ονόματα όπως: του Μάικ Μπράουν(πρώην κόουτς των Καβαλίερς),του Ντουέιν Κάσι( ασίσταντ κόουτς των Μάβερικς), του  Κέλβιν Σάμπσον (ασίσταντ κόουτς των Μπακς) και του Σαμ Κασέλ (ασίσταντ κόουτς των Ουίζαρντς).

Τέλος να αναφερθεί ότι ο ΜακΧέιλ δεν αποτελεί υποψήφιο προπονητή μόνο για τους Ρόκετς αλλά και για τους Σέλτικς εάν και εφόσον  ο Ντοκ Ρίβερς αρνηθεί να ανανεώσει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του με την Βοστώνη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου