Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στάνταμαϊρ και Άντονι θέλουν τίτλο με τους Νικς!

Οι Στάνταμαϊρ και Άντονι με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ δήλωσαν ότι η φετινή χρονιά που σήμανε την είσοδο των Νικς στα πλέι οφ έπειτα από μία δεκαετία, αποτελεί το έναυσμα για την επιστροφή της Νέας Υόρκης στην ελίτ του ΝΒΑ!


Η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη  της τελευταίας δεκαετίας για τους Νικς καθώς η ομάδα της Νέας Υόρκης μπήκε στα πλέι οφ έπειτα από μία δεκαετία σημειώνοντας στην κανονική περίοδο  42 νίκες  και τερματίζοντας στην έκτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας!

Βέβαια στα πλέι οφ ο αποκλεισμός από τους Σέλτικς στον Α΄γύρο με σουίπ θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία διενέξεων μέσα στο σύλλογο, όχι όμως στην Νέα Υόρκη! Καθώς ο ενθουσιασμός για την φετινή εξαιρετική σεζόν των Νικς και η συνύπαρξη των Στάνταμαϊρ- Μπίλαπς-Άντονι στην ίδια ομάδα μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει στους φίλους των Νικς και αισιοδοξία για το μέλλον! 

Σχετικά με την φετινή πορεία του συλλόγου και το μέλλον του έκαναν δηλώσεις οι Στάνταμαϊρ και Άντονι.

 Ο Άντονι δήλωσε σχετικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου: "Είμαι σίγουρος ότι φέτος το καλοκαίρι θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και τον Αμάρε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο". Έπειτα συνέχισε λέγοντας: "Επειδή είμαστε οι ηγέτες της ομάδας πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε, να δούμε ποιους τομείς πρέπει να βελτιώσουμε".

Αμέσως μετά ο Άντονι ερωτήθηκε εάν πρέπει να έχει λόγο στα εσωτερικά ζητήματα της ομάδας καθώς βρίσκεται στην Νέα Υόρκη μόλις τρεις μήνες. Απάντησε σχετικά : "Ναι, γιατί όχι; Εννοώ ότι πρέπει να συνεργαστούμε όλοι για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άρα γιατί να μην επικοινωνούμε με αυτούς που πρέπει;

Τέλος σχετικά με τους στόχους της Νέας Υόρκης για την καινούρια σεζόν ο Άντονι δήλωσε:"Ο στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις 50 νίκες στην κανονική περίοδο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε καθώς θα είμαστε πάνω από ένα χρόνο μαζί". Και συνέχισε λέγοντας ότι: "Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μία δυνατή καλοκαιρινή προετοιμασία, να διορθώσουμε κάποια πράγματα και ίσως να ενισχυθούμε με κάποιες μεταγραφές. Σίγουρα πάντως του χρόνου  θα έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάποια πράγματα και ελπίζω να είμαστε η κορυφαία ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας".


Ο Στάνταμαϊρ από την άλλη πλευρά έπλεξε το εγκώμιο του κόουτς των Νικς Μάικ Ντ Άντόνι, αλλά και του προέδρου της Ομάδας Ντόνι Ουέλς δηλώνοντας ότι: " Ο Ντόνι έχει κάνει καταπληκτική δουλειά! Ο βασικότερος λόγος που είμαι στους Νικς είναι ο Ουέλς και ο τρόπος με τον οποίο μετέτρεψε τους Νικς σε ιδανικό προορισμό για παίκτες του ΝΒΑ". Στη συνέχεια είπε:"Kαι ο κόουτς Ντ Άντόνι αποτελεί βασικό λόγο που είμαι στην Νέα Υόρκη καθώς είχε καταλυτική συνεισφορά στο ρεκόρ νικών που κάναμε στην κανονική περίοδο, ενώ εάν δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς θα είχαμε προχωρήσει και στα πλέι οφ αρκετά".

Όσον αφορά την καινούρια σεζόν ο Στάνταμαϊρ ανέφερε σχετικά: "Θα πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά εγώ, ο Καρμέλο, ο κύριος Ουέλς και ο κόουτς ΝτΆντόνι. Είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να φτάσουμε στα όρια μας για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα".

Τέλος όσον αφορά το γεγονός ότι οι Νικς έχουν να κερδίσουν αγώνα πλέι οφ από το 2001 δήλωσε:" Πιστεύω ότι η μέρα που θα κερδίσουμε αγώνα πλέι οφ δεν θα αργήσει. Όλη η Νέα Υόρκη νιώθει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για να κατακτήσουμε κάποια στιγμή το πρωτάθλημα"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου