Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Από τον Τζόρνταν στον Ρόουζ

Η παρουσίαση των Σικάγο Μπουλς, πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα, είναι ξεχωριστή και μοναδική. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, στο Chicago Stadium, καθιερώθηκε η παρουσίαση της πεντάδας υπό τους ήχους του κομματιού Sirius των Αlan Parsons Project.


Αποστολή, Σικάγο: Νίκος Παπαϊωάννου

Συνδέθηκε και με τα 6 πρωταθλήματα της δυναστείας των Ταύρων στη δεκαετία του 90, με τότε εκφωνητή τον Ρέι Κλέι Τζούνιορ, που πάντα προσφωνούσε τελευταίο τον Μάικλ Τζόρνταν λέγοντας: “From North Carolina, at guard 6-6, Michael Jordan”.

Πλέον το προνόμιο αυτό το έχει ο Ντέρικ Ρόουζ, για τον οποίον δεν αναφέρουν, ως είθισται, το κολέγιο όπου πήγε, δηλαδή το Μέμφις, αλλά την πόλη του Σικάγο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η πιο χαρακτηριστική στιγμή του video που προηγείται της παρουσίασης, είναι ο καλπασμός των Ταύρων, προς το United Center, όπου αναγκάζει ακόμα και λιοντάρια να κάτσουν… σούζα. Οι μαινόμενοι Ταύροι, λίγο πριν φτάσουν στο γήπεδο, βρίσκουν μπροστά τους το πούλμαν της εκάστοτε αντιπάλου της ομάδας τους και το κομματιάζουν στο διάβα τους.

Την ώρα της παρουσίασης, κι ενώ έχουν πέσει τα φώτα, επικρατεί πανδαιμόνιο στο United Center.

 Πηγή : http://www.sport24.gr/Basket/USA/NBA/chicago_bulls/apo_ton_tzorntan_ston_rooyz.824043.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου