Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ομπράντοβιτς: "Συγχαρητήρια σε όλους"

Στο 400ό παιχνίδι στην Α1 Ανδρών ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και μοίρασε συγχαρητήρια και στους 12 παίκτες του που έπαιξαν στο παρκέ


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ μίλησε για το ματς και ξεκαθάρισε πως πάντα χρειάζεται 12 παίκτες.

"Αυτό που είδα σήμερα είναι 12 παίκτες με μεγάλη θέληση να παίξουν και να απολαύσουν το παιχνίδι. Είχαν όλη πολύ καλή απόδοση και τους αξίζουν συγχαρητήρια", ήταν το πρώτο σχόλιο του Ζοτς και συμπλήρωσε:

"Συνέχεια λέω ότι κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα χρησιμοποιήσαμε κάποιους παίκτες περισσότερο από κάποιους άλλους. Αλλά πρόκειται για ομαδική δουλειά και το είχα ξαναπεί. Ακόμα και αυτοί που αγωνίστηκαν λίγο βοήθησαν.

Επίσης ήταν προφανές πως στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κάποιοι ήταν πολύ κουρασμένοι. Σήμερα ήταν διαφορετικά.Δουλέψαμε δύο μέρες για το παιχνίδι και τώρα τους αφήνουμε ελεύθερους μέχρι το Σάββατο. Μετά θα αρχίσουμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά. Τώρα αρχίζουν τα πιο σημαντικά της σεζόν. Ως τώρα όσα έγιναν είναι καλά".

Από την πλευρά του ο Άλεκς Μάριτς σχολίασε: "Είχαμε θέσει κάποιους στόχους στο παιχνίδι μας και νομίζω ότι τους πετύχαμε και στα 40' του αγώνα. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να πετύχουμε τους σκοπούς μας".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την προσωπική του απόδοση: "Το να μένεις τόσο καιρό έξω και να επιστρέφεις δεν είναι μόνο μία σωματική πρόκληση ώστε να επανέλθει κανείς στα φυσιολογικά επίπεδα. Είναι και πνευματική. Όλα ξεκινούν από το κεφάλι, αλλά με την βοήθεια των συμπαίκτων και των προπονητών μου κατάφερα να επανέλθω".

Κορωνιός: "Δεν χρειάζεται ανάλυση"

Λιγομίλητος ο Άγγελος Κορωνιός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της βαριάς ήττας της ομάδας του: "Δεν χρειάζεται να κάνω κάποια ανάλυση στο παιχνίδι. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κάνουν ένα δικό τους πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες ομάδες με όλα τα προβλήματα τους προσπαθούν να αγωνιστούν".

Τέλος, ο Tέρελ Καστλ από την μεριά του είπε πως: "Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι σαφώς καλύτερη ομάδα. Είχαμε ένα σχέδιο... Να τους κρατήσουμε κάτω από τους 70 πόντους. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά για μας υπάρχει συνέχεια καθώς έχουμε να παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου