Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μένει ο Μπίλαπς στους Νικς

Οι Νικς ανακοίνωσαν ότι ο Τσάνσεϊ Μπίλαπς θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη και για την επόμενη σεζόν έναντι του ποσού των 14.2 εκατομμυρίων δολαρίων.


Παρά το γεγονός ότι ο Μπίλαπς τον Σεπτέμβριο θα γίνει 35 ετών και πολλοί πίστευαν ότι σε μία ομάδα ανερχόμενη και  με φιλοδοξίες όπως οι Νικς δεν θα είχε θέση, η απόφαση της διοίκησης των Νικς τους διέψευσε πανηγυρικά.

Η διοίκηση των Νικς αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του πολύπειρου πλέι μέικερ αν και θα μπορούσε να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι την Παρασκευή και να πληρώσει μόλις 3.7 εκατομμύρια δολάρια και όχι 14.2 εκατομμύρια δολάρια που συνεπάγεται η ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι η διοίκηση των Νικς όχι μόνο υπολογίζει τον Μπίλαπς αλλά τον θεωρεί ως έναν από τους βασικούς στυλοβάτες της ομάδας για τη νέα σεζόν. 

Η εκτίμηση εξάλλου που έχουν οι διοικούντες των Νικς στον Μπίλαπς, φαίνεται και από τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Υόρκης Ντόνι Ουέλς που δήλωσε συγκεκριμένα για την ανανέωση του Μπίλαπς :"Ο Τσόνσι μαζί με τον Αμάρε και τον Καρμέλο συγκροτούν ένα δυνατό πυρήνα και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ομάδα με κάποιες προσθήκες, ο Τσόνσι είναι ένας πολύ ταλαντούχος και έμπειρος παίκτης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας και του χρόνου".

Ο Μπίλαπς από την  άλλη πλευρά δήλωσε για όσους τον θεωρούσαν πλέον "τελειωμένο" από το μπάσκετ:" To σώμα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είμαι 34 ετών και όχι 39.Τα πρώτα πέντε χρόνια δεν έπαιξα πολύ έτσι και αλλιώς, δυστυχώς, αλλά το σώμα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση".

Ο Μπίλαπς πέρυσι αγωνίστηκε σε 21 αγώνες με μ.ο. πόντων 17.5 ανά αγώνα, με μ.ο. ριμπάουντ 5.5 ανά αγώνα και μ.ο. ασίστ 3.1 ανά αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου