Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τα 6 τρόπαια των Μπουλς

Σε περίοπτη θέση στο United Center βρίσκονται τα 6 τρόπαια των Μπουλς. Εξω από το κατάστημα αναμνηστικών “The Bull Market”, στην καρδιά της έδρας των Ταύρων δημιουργείται το αδιαχώρητο.


Χιλιάδες κόσμου περνά μπροστά από τη βιτρίνα με τα τρόπαια Larry O’ Brien, σε κάθε εντός έδρας αγώνα του Σικάγο. Αλλοι τα χαζεύουν, και κάποιοι άλλοι –όπως εμείς για παράδειγμα- τα βιντεοσκοπούμε ή φωτογραφιζόμαστε μπροστά τους!



Δίπλα από το καθένα υπάρχει ένα ταμπελάκι με τη χρονιά κατάκτησης αλλά και το ρόστερτης εκάστοτε πρωταθλήτριας ομάδας. Μετά το τέλος του κάθε αγώνα, υπάληλοι του γηπέδου τα μεταφέρουν από εκεί, σε ειδικά φυλασσόμενο χώρο.

Κατά τη διάρκεια των πλέι οφς τα τρόπαια κάνουν… βόλτες, αφού στη διάρκεια της ημέρας βρίσκονται στην αντίστοιχη βιτρίνα του προπονητηρίου Μπέρτο Σέντερ, έτσι ώστε να τα βλέπουν οι παίκτες.

Στη συνέχεια τοποθετούνται σε ένα βαν με προορισμό και πάλι το United Center. Η διοίκηση των Μπουλς έχει δώσει από μία ρέπλικα κάθε τροπαιου τόσο στον Μάικλ Τζόρνταν όσο και στον Σκότι Πίπεν, τους αρχηγούς της μεγάλης δυναστείας του Σικάγο.



ΠΗΓΉ : http://www.sport24.gr/Basket/USA/NBA/chicago_bulls/ta_6_tropaia_twn_mpoyls.827465.html

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου