Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Καημός το Final Four για Ρέγες

Ο Φελίπε Ρέγες έχει φέτος με τη Ρεάλ Μαδρίτης 8,5 πόντους και 4,9 ριμπάουντ μέσο όρο
Έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ασημένιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε Final Four της Ευρωλίγκας. Ο Φελίπε Ρέγες θέλει άλλη μία νίκη.


«Ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα Final Four έπειτα τόσα χρόνια. Είναι ένα από τα πράγματα που δεν έχω κάνει στην καριέρα μου. Είμαι μία νίκη μακριά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολα, αλλά εύχομαι να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε το στόχο μας. Θα ήθελα πολύ να πάμε στο Final Four και να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τον τίτλο» είπε στο blog του στοeuroleague.net o 31χρονος σέντερ, που δήλωσε πως «ξαφνιάστηκα, όταν η Σιένα ηττήθηκε με πάνω από 40 πόντους από τον Ολυμπιακό. Γνώριζα πως η Μοντεπάσκι έχει καλή ομάδα κι ήταν ανάμεσα στα φαβορί για πρόκριση στο Final Four και μετά είδατε τι συνέβη».

Το βράδυ της Πέμπτης στη Μαδρίτη απέναντι στη Βαλένθια έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο πρώτο Final Four της έπειτα από 15 χρόνια και την τελική φάση του Παρισιού το 1996.

Πηγή : http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/1054707784-%CE%9A%CE%B1%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF-Final-Four-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A1%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου