Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Έξω» ο Ντρου, «μέσα» ο... αυτοσεβασμός

Ο Ντρου Νίκολας παραμένει εκτός...
Ο Ντρου Νίκολας συνεχίζει τη θεραπεία στο αριστερό πόδι του και θα απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας (ΟΑΚΑ, 5μ.μ./ΕΤ1), απέναντι στον οποίο ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να σεβαστούν τους... εαυτούς τους.


Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στο paobc.gr για τη συνάντηση της 24ης αγωνιστικής της Α1, τονίζοντας αρχικά πως «βρισκόμαστε προς το τέλος της κανονικής περιόδου κι έχουμε μπροστά μας δύο εντός έδρας αγώνες κι έναν εκτός με τον Ολυμπιακό. Η αναμέτρηση με τον Ίκαρο είναι η πρώτη από αυτές τις τρεις. Είναι μία ομάδα η οποία σε σχέση με τον πρώτο γύρο δεν έχει και τόσες αλλαγές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τότε δεν είχε αγωνιστεί ο Κράσιτς, ενώ έχει προστεθεί ο Τζικάνοβιτς. Ο Ίκαρος αρέσκεται να πηγαίνει στο ανοιχτό γήπεδο, οι παίκτες του έχουν ατομικές φάσεις. Υπάρχει ο Χάρις που είναι χαρισματικός και μπορεί να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, όντας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, καθώς πηγαίνει στο χαμηλό ποστ, έχει απομονώσεις, αλλά μπορεί και να τρέξει. Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτά που ισχύουν για τον Καλαμπόκη, καθώς παίρνει απομονώσεις, πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός και συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Ο ΜακΑλάρνεϊ είναι τρίτος σκόρερ της ομάδας, έχει παίξει απ' έξω κι είναι δημιουργός κι εκτελεστής. Γίνονται πιο αθλητική ομάδα όταν βρίσκεται ο Τόμπσον μέσα, τρέχουν καλύτερα κι είναι ο πρώτος σκόρερ τους. Αυτός, ο Χάρις, ο ΜακΑλάρνεϊ κι ο Καλαμπόκης είναι που "τραβούν" το σκορ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμη ο Κράσιτς ο οποίος μπορεί να ανοίξει το γήπεδο γιατί διαθέτει τρίποντο, ο Τζιγκάνοβιτς που προσφέρει εμπειρία, σε μία ομάδα που ήδη διαθέτει και νεανικό ενθουσιασμό».

Όσο για το τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι», σημείωσε πως «εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Καλάθη που ήταν εμπύρετος, αλλά επέστρεψε χθες δίνοντας καλύτερη ποιότητα στην προπόνηση. Είναι κάτι που το θέλουμε, γιατί έχουμε ξαναπεί πως, όταν έχουμε καλή προπόνηση, είμαστε καλύτεροι στους αγώνες. Υπάρχει και το πρόβλημα με τον Νίκολας, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα».

Τα εισιτήρια γι' αύριο

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, «τα εισιτήρια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Ίκαρος Καλλιθέας θα διατίθενται αύριο από τη θύρα 10 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" από τις 10π.μ. ως τη 1.30μ.μ. και από τις 2.30μ.μ. από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ. Εισιτήρια διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο "Καμάρες", Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων).



ΠΗΓΉ : http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1054709350-%C2%AB%CE%88%CE%BE%CF%89%C2%BB-%CE%BF-%CE%9D%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85,-%C2%AB%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1%C2%BB-%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου