Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Γλυνιαδάκης: "Μεγάλη απώλεια"

Για το μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου (16/4) με τον Παναθηναϊκό, τον τραυματισμό του Ράσο Νεστέροβιτς αλλά και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρωλίγκα μίλησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης


Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND και ξεκαθάρισε πως όλοι στις τάξεις της ομάδας του Ολυμπιακού, στενοχωρήθηκαν για τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς.

"Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια ενός παίκτη που έχει βοηθήσει την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στενοχωρηθήκαμε όλοι για την ατυχία που χτύπησε τον Ράσο και όχι μόνο εγώ αλλά και όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του", σχολίασε ο Γλυνιαδάκης και συνέχισε:

"Για μένα κάθε παιχνίδι αποτελεί μία ευκαιρία για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στον στόχο της που είναι η νίκη στον εκάστοτε αγώνα. Άλλωστε αυτό που προέχει είναι η ομάδα και η καλή της πορεία".

Αναφορικά με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Final 4 της Βαρκελώνης υπογράμμισε: "Δεν είναι ευχάριστο να βγαίνεις εκτός ενός στόχου, όπως ήταν η Ευρωλίγκα.

Από την άλλη όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η σεζόν κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει, αφού μπροστά μας έχουμε άλλους δύο στόχους, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θεωρώ πως όταν φτάνουμε να παίζουμε σε τέτοιο επίπεδο, είμαστε υποχρεωμένοι να μαθαίνουμε γρήγορα από τα λάθη μας και να προχωράμε και αυτό ακριβώς κάνουμε τώρα"

Σε ερώτηση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης επισήμανε: "Όποια ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη για τον αγώνα θα είναι στο τέλος η νικήτρια. Επίσης είναι σημαντικό για εμάς να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου και να μπορέσουμε να πάμε το παιχνίδι στον ρυθμό που θέλουμε και μας ευνοεί.

Ο κόσμος διψάει για τίτλους στο μπάσκετ, όπως άλλωστε κι εμείς οι παίκτες. Μόνο ευχάριστο είναι για εμάς ότι θα γίνει άλλο ένα ματς στο ΣΕΦ με τις εξέδρες γεμάτες. Επειδή φέτος έχουμε παίξει σε πολλούς αγώνες μπροστά σε καθόλου ή ελάχιστο κόσμο, προτιμάμε ν' αγωνιζόμαστε σε κατάμεστο γήπεδο και να νιώθουμε την ενέργεια των φιλάθλων μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου