Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ψύχραιμος ο Νοβίτσκι

Ψύχραιμος ο Νοβίτσκι
Οι Μάβερικς ξεκίνησαν δυναμικά τη φετινή σεζόν, αλλά στο τέλος της κανονικής περιόδου φαίνεται να έχουν ξεμείνει από... δυνάμεις. Ωστόσο, ο Ντιρκ Νοβίτσκι τονίζει πως δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας...


Ο 33χρονος Γερμανός σουπερστάρ των Μαβς, που μετρά φέτος στο ΝΒΑ 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο, μιλώντας για τις διαδοχικές ήττες της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια σχολίασε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν και περίοδοι αγωνιστικής κάμψης σε μια ομάδα.

Προφανώς και είναι κάπως αργά μέσα στη σεζόν για να την περνάμε. Είναι λίγο απογοητευτικό. Ωστόσο, ίσως είναι καλύτερα τώρα, αφού βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τα playoffs».

Κλείνοντας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του 29χρονου σέντερ Τάισον Τσάντλερ στην αγωνιστική δράση: «Ευτυχώς, έχοντας τον Τάισον ξανά θα αγωνιζόμαστε πολύ καλύτερα...»



ΠΗΓΉ : http://www.gazzetta.gr/basket/nba/item/1054707647-%CE%A8%CF%8D%CF%87%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%9D%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%BA%CE%B9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου