Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΝΒΑερ ο Ρούμπιο!


Στο ΝΒΑ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ρίκι Ρούμπιο, καθώς οι Τίμπεργουλβς κατάφεραν τελικά να πείσουν τον διεθνή Ισπανό πλέι μέικερ να μετακομίσει στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.





Η συμφωνία μεταξύ του γκαρντ των «μπλαουγκράνα» και των «Λύκων» προέβλεπε πως μέχρι τις 31 Μαΐου ο Ρούμπιο θα έπρεπε να υπέγραφε το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν.

Η διορία πέρασε, ο ταλαντούχος γκαρντ δεν... εμφανίστηκε, ωστόσο οι παράγοντες της ομάδας της Μινεσότα δεν σταμάτησαν τη σχετική προσπάθειά τους, η οποία επέφερε τελικά το.... επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι Τίμπεργουλβς είχαν επιλέξει τον 21χρονο πλέι μέικερ στο Νο.5 του ντραφτ του 2009 και πλέον θα πρέπει να καταβάλουν 500.000 δολάρια στην Μπαρτσελόνα, καθώς το σχετικό ποσό αντιστοιχεί στο buy out του συμβoλαίου του με τους Καταλανούς, ενώ και ο Ισπανός γκαρντ θα κληθεί να βάλει από την... τσέπη του 900.000 δολάρια.
Η επίσημη ανακοίνωση του... μεγάλου άλματος του Ρούμπιο στο ΝΒΑ θα εκδοθεί μετά το πέρας των φετινών playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος.

1 σχόλιο: