Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Το ΣΕΦ στο "πόδι"!

Ο Ολυμπιακός περνάει μπροστά με το τρίποντο του Μιχάλη Πελεκάνο (68-66), σηματοδοτώντας την αντεπίθεση των "ερυθρολεύκων" και το ΣΕΦ παίρνει φωτιά! Το Sport24.gr μεταδίδει τον παλμό του κόσμου (videos)...


Ο Ολυμπιακός κάνει την αντεπίθεση του στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου και ο κόσμος περιμένει καρτερικά την ολική επαναφορά των "ερυθρολεύκων"....

Τέσσερα λεπτά, λοιπόν πριν την εκπνοή του αγώνα ο Μιχάλης Πελεκάνος παίρνει τη μπάλα από τα 6.75μ. σηκώνεται και ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων, δίνοντας το προβάδισμα στους Πειραιώτες με 68-66!

Οι οπαδοί στις κερκίδες ξεσηκώνοντας και ζητούν από την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη, ώστε να μειώσει και να παραμείνει "ζωντανή" στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς δείχνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο ρόλο του οδηγού μέχρι το τέλος του αγώνα, όπως και τελικά έγινε.

Για αυτό φρόντισε και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ευστόχησε ένα λεπτό πριν το τέλος σε τρίποντο, πετυχαίνοντας το 75-68, προτού ο Σπανούλης με 1/2 βολές διαμορφώσει το τελικό σκορ της αναμέτρησης (76-68).

Ο παλμός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν έπεσε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των τελικών απέναντι στους "πράσινους".


 Πηγή  : http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A1Basket/telikoi-playoffs-2011/to_sef_sto_podi.1094408.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου