Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Παπαμάκριος: "Έχει θιχτεί ο εγωισμός του Ολυμπιακού"

Ο Μανόλης Παπαμακάριος τιμήθηκε από το Δήμο Κερατσινίου για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ με... πληγωμένο εγωισμό για να κάνει και εκείνος με τη σειρά του το μπρέικ.


Στο "Τουρνουά 3 on 3", που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία το Δήμο Κερατσινίου στο Κλειστό των "Σιταποθηκών", έδωσαν το "παρών" 350 παιδιά, με το Μανώλη Παπαμακάριο να έχει την... τιμητική του στην εκδήλωση.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, με την ευκαιρία αυτή, αφού βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Κερατσινίου, Λουκά Τζανή, μίλησε για τους τελικούς των play offs.

Για το που κρίθηκε το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, ο έμπειρος πλει μέικερ είπε: "Στο πρώτο παιχνίδι αυτό που κυριάρχησε ήταν ότι στα κρίσιμα σημεία ο Παναθηναϊκός πήρε τις σωστές αποφάσεις".

Για το δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ (29/5, 22:00) σχολίασε: "Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα είναι διαφορετικό και πλέον έχει θιχτεί ο εγωισμός των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα πάνε... κομάντος για να τη νίκη.

Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου