Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πήγε στο γήπεδο με μαχαίρι!

Είναι από τα περιστατικά που όταν τα ακούμε λέμε αυτά δεν γίνονται. Να όμως που γίνονται! Άντρας πήγε στο Staples Center για τον αγώνα των Κλίπερς με τους Καβαλίερς οπλισμένος με κουζινομάχαιρο


Οι σεκιούριτι του γηπέδου σε έλεγχο που πραγματοποίησαν πριν την έναρξη του αγώνα διαπίστωσαν με έκπληξη πως κάποιος θέλησε να περάσει στο γήπεδο ένα κουζινομάχαιρο!

Παρ' όλα αυτά επιδεικνύοντάς το έφτασε μέχρι το παρκέ σπέρνοντας το φόβο σε όποιον τον αντίκριζε!

Πάντως, στο παρκέ περικυκλώθηκε από 25 άτομα της ασφάλειας του γηπέδου οι οποίοι περίμεναν την αστυνομία για να τον συλλάβει και να βγουν τελικά οι παίκτες ασφαλείς στο παρκέ για την καθιερωμένη προθέρμανση.

Ο γενικός μάνατζερ του γηπέδου, Λι Ζέιντμαν τόνισε: "Προσπάθησε να μπει μέσα και προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε αλλά έβγαλε έξω το μαχαίρι και είπε στους υπαλλήλους να μείνουν μακριά του. Κανείς δεν μπορούσε πραγματικά να τον καταλάβει καθώς έλεγε ασυναρτησίες και έβγαζε άναρθρες κραυγές.

Πάντως δεν απαιτούσε κάτι συγκεκριμένο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γηπέδου: "Απλά κάντε πίσω γιατί διαφορετικά θα τραυματιστείτε. Αφήστε μόνο μου. Έχω προετοιμαστεί να κάνω ότι χρειάζεται για να πάρω αυτό που θέλω".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου